Värsta bildbomben
Publicerat den 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Redigerade som oredigerade, här är iallafall en liten del av dem senaste veckorna ur mitt liv. Ursäkta för den enorma frånvaron här på bloggen men vad ska jag säga, tiden eller lusten har inte funnits. Men jag har självklart inte gett upp bloggen, jag ska fortsätta uppdatera och så, bara inte så ofta för tillfället. Speciellt inte nu, för på torsdag åker jag till Gotland och där kommer jag knappt ha något internet så ja.. Men det blir nog bättre när skolan börjar igen. Så länge får ni nöja er med det här. 
 
Men även om jag inte är superaktiv här så är jag fortfarande beroende av instagram, så där uppdateras det för fullt. Följ mig vettja! Antingen @darner96 vilket är lite mer av mitt privata account eller mitt nystartade @bydarner där jag lägger upp mina "fina" foton. 
 
PUUSS PÅ ER
 
Publicerad i:  Vardag             |  KOMMENTERA HÄR

Detta ska göras om
Publicerat den 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi har grillat, badat i poolen, åkt fyrhjuling, varit i stan och shoppat, haft picknick och tittat en på massa filmer. Ja, De här bilderna sammanfattar nog helgen ganska bra. Det har helt enkelt varit en väldigt mysig och rolig helg och det ska göras om snart. Vi bestämde faktiskt att vi skulle campa nästa gång. 
 
Förrövrigt så har Ebba kommit hem till Sverige, äntligen!! Hon kom hem för en vecka sen ungefär Jag ska träffa henne senare idag när hon kommit hem från Kungsbacka, hihi.
 
Publicerad i:  Vardag             |  KOMMENTERA HÄR

2015  Augusti, September,

2014  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober,

2013  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober, November, December

2012  Juni, Augusti, September, Oktober, November, December


Follow


Matbloggstoppen
        Follow on Bloglovin