Dagen efter
Publicerat den 

 
Fick bli en gammal bild från arkivet, det enda jag kan bjuda på. Den är tagen för typ ett år sedan, när mamma och jag var på kryssning. Saknar det håret lite, eller i alla fall slingorna. Kanske ska fixa det någon dag snart?
 
Hur mår ni idag? Hade ni en trevlig midsommar? Det hade jag i alla fall, lite sliten idag bara.
Nu sitter vi här hemma hos Marcus och tittar på the simpsons och bara tar det lugnt. Vi tänkte bowla förut men det var visst stängt. Attans bananer. Aja, om cirkus en timma börjar Rambo på tv:n så det blir en lugn kväll.
 
Publicerad i:  Vardag             |  KOMMENTERA HÄR

Glad midsommar!
Publicerat den 

 
Vad roligt med så mycket nya läsare idag! Det är väldigt uppskattat med all fin feedback jag fått om fotograferingen med Amanda, puss på er. Jag hoppas att ni nya läsare trivs här och stannar kvar! 
 
Vädret är kanske inte det allra bästa idag (typisk svensk midsommar haha) men man får försöka göra det bästa av det ändå. Här hann vi i alla fall fixa midsommarstången innan regnet kom och jag hann t.o.m. knäppa bilden ovan. Men förhoppningsvis hinner det klarna upp tills ikväll, då ska det ju grillas!
 
Och innan jag går nu så skulle jag också vilja önska trevlig midsommar till alla mina gulliga läsare, så hör jag nog säkert av mig imorgon igen. Ha det bra, hej!
 
Publicerad i:  Vardag             |  KOMMENTERA HÄR

Dagens planer
Publicerat den 

 
Här sitter lilla jag. 
Dagens planer är: göra klart porträttet, måla naglarna, göra mig iordning, packa och åka med Niklas till Stenstorp och spendera helgen där. Japp, japp.
 
Publicerad i:  Vardag             |  KOMMENTERA HÄR

2015  Augusti, September,

2014  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober,

2013  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober, November, December

2012  Juni, Augusti, September, Oktober, November, December


Follow


Matbloggstoppen
        Follow on Bloglovin