Självporträtt
Publicerat den 

 
Min fjärrutlösare är en utav de bästa grejerna jag har köpt det senaste. 

Jag tycker själv att det är väldigt roligt att ta självporträtt och nu när jag har fjärrutlösaren så är det bara jag och kameran, ingen annan i närheten. Så jag kan slappna av helt och testa mig fram lite, blir det dåligt kan jag bara radera det direkt i kameran och ingen annan utom jag kommer någonsin ens veta att det existerat. Perfekt!

Sen jag skaffade den lilla knappen har jag även blivit mycket bättre på att faktiskt bli bra på kort, jag känner mig mer fotogenisk. Jag tar ju som sagt mycket kort där jag testar lite, ser glad ut, ledsen, arg, skrattar, grimaserar osv och jag vet nu mer vilka miner som ser bra ut och inte, vilka vinklar som är snyggast osv. Jag känner mig mer självsäker framför kameran. Så när någon tar fram en kamera är jag inte den längre som springer iväg kan jag ju säga!

Flera av mina kompisar skulle jag också vilja påstå har blivit mindre kamerablyga sedan jag började fota. Jag tar med mig kameran nästan överallt, vilket dem har blivit ganska vana vid vid det här laget.. Och de vet ju att jag fotar dem i smyg om de inte vill vara med så de blir ju lite tvungna i vilket fall som helst haha!

Det kanske är så att du kanske inte gillar att vara med på kort? Du kanske inte tycker du blir bra på kort? Mitt råd är att öva! Antingen med en kamera eller varför inte en spegel? Övning ger färdighet!
Publicerad i:  Foto - Självporträtt, Vardag             |  KOMMENTERA HÄR

Slingat mitt hår!
Publicerat den 

 
 
Ser ni någon skillnad kanske? 
 
Jag har slingat mitt hår! Jag slingade det hemma i torsdags men det blev dock inte helt som jag tänkt mig så då fixade vi till det idag. Nu är jag jättenöjd! Nu ser det ut så som jag tänkt mig från början. Det är lite ljusare och finare och det är lite mer liv i det. Bra va? 
 
Jag använde mig av Schwarzkopf Blonde Super Slingor M1. Jag tyckte faktiskt den funkade jättebra! Det blev inte alls röd eller gulaktig och den var väldigt lätt att använda. Det följde med sån slingmössa vilket var väldigt praktiskt.
Publicerad i:  Foto - Självporträtt, Vardag             |  KOMMENTERA HÄR

Tjejkväll hos Nyman
Publicerat den 

 
Nu ligger vi alla tre, jag, Amanda och Emilia, i sängen och glor på tv.. Klockan är dock 01.25 och ögonlocken börjar bli en aning tunga. Så detta får bli ett snabbt inlägg!
 
Vi har i alla fall haft en jättemysig tjejkväll, med allt från B&J och hemmagjord pizza till bastu och wii spelande. Det har verkligen varit jättekul och jag har inte skrattat så mycket på länge! En bra dag helt enkelt!!
Publicerad i:  Vardag             |  KOMMENTERA HÄR

2015  Augusti, September,

2014  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober,

2013  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober, November, December

2012  Juni, Augusti, September, Oktober, November, December


Follow


Matbloggstoppen
        Follow on Bloglovin