Självporträtt
Publicerat den 

 
Min fjärrutlösare är en utav de bästa grejerna jag har köpt det senaste. 

Jag tycker själv att det är väldigt roligt att ta självporträtt och nu när jag har fjärrutlösaren så är det bara jag och kameran, ingen annan i närheten. Så jag kan slappna av helt och testa mig fram lite, blir det dåligt kan jag bara radera det direkt i kameran och ingen annan utom jag kommer någonsin ens veta att det existerat. Perfekt!

Sen jag skaffade den lilla knappen har jag även blivit mycket bättre på att faktiskt bli bra på kort, jag känner mig mer fotogenisk. Jag tar ju som sagt mycket kort där jag testar lite, ser glad ut, ledsen, arg, skrattar, grimaserar osv och jag vet nu mer vilka miner som ser bra ut och inte, vilka vinklar som är snyggast osv. Jag känner mig mer självsäker framför kameran. Så när någon tar fram en kamera är jag inte den längre som springer iväg kan jag ju säga!

Flera av mina kompisar skulle jag också vilja påstå har blivit mindre kamerablyga sedan jag började fota. Jag tar med mig kameran nästan överallt, vilket dem har blivit ganska vana vid vid det här laget.. Och de vet ju att jag fotar dem i smyg om de inte vill vara med så de blir ju lite tvungna i vilket fall som helst haha!

Det kanske är så att du kanske inte gillar att vara med på kort? Du kanske inte tycker du blir bra på kort? Mitt råd är att öva! Antingen med en kamera eller varför inte en spegel? Övning ger färdighet!
Publicerad i:  Foto - Självporträtt, Vardag             |  KOMMENTERA HÄR

Liknande inlägg

EMMAS!
2013-09-30 @ 23:05:26  · URL: http://eemma.se/

så fin bild!:)

Svar: tack så mycket!
Darner


NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR


2015  Augusti, September,

2014  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober,

2013  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober, November, December

2012  Juni, Augusti, September, Oktober, November, December


Follow


Matbloggstoppen
        Follow on Bloglovin