Sixten har flyttat tillbaka!
Publicerat den 

 
Jag skrev ju för ett par dagar sedan att vi sålt båda katterna.. Men nu har Sixten kommit hem igen!!
Han blev så himla lycklig när han kom hem och fick se oss och sina bägge föräldrar. 
 
Innan vi sålde kattungarna försökte jag att inte fästa mig för mycket vid dem då jag visste att de skulle säljas men nu när Sixten kom tillbaka kunde jag inte hejda mig. Han får en verkligen att smälta! Och nu har hela familjen charmats av hans mysiga personlighet så nu åker han banne mig ingenstans igen, han är här för att stanna!
Publicerad i:  Foto - Djur, Vardag             |  KOMMENTERA HÄR

Gårdagen
Publicerat den 

 
Denna helgen har spenderats med Sjöö i hennes stuga med bl.a räkor och rosé. Mycket mysigt må jag säga! Vi tillbringade också en hel del tid nere vid vattnet och jag fick chans att prata av mig lite. Just nu är det mycket tankar som snurrar runt i huvudet.. Jag är så himla glad att jag har en så bra vän som jag bokstavligt talat kan säga allt till!
 
Förövrigt är livet bra nu. Jag har sommarlov och jag har jobb och tjänar pengar, det är inte helt fel! Dessutom åker jag till Gotland om mindre en vecka och vädret verkar ha vänt mot det bättre. Ja, jag ska banne mig inte klaga!
Publicerad i:  Vardag             |  KOMMENTERA HÄR

Nu har kattungarna flyttat!
Publicerat den 

 
Nu har mina älskade små pälsbollar åkt.
De är nu 12 veckor och det var därför dags att flytta till sina nya hem, Sixten till Stenungsund och lilla Stina till Borås. Jag hoppas och tror verkligen att de kommit till bra familjer där de trivs men det var ändå svårt att säga hejdå. Nu är det helt plötsligt helt tyst här hemma.. Jag saknar att kunna mysa och busa med dem, se dem växa och jag saknar t.om. deras springande fram och tillbaka på övervåningen även om det kunde hålla mig vaken på nätterna (de lät som elefanter, skojar inte). Som tur är har jag ju fortfarande Svea och Siggebus att hålla om framför tvn på kvällarna! Men de märks att även dem saknar sina små bebisar.. Det skär lite i hjärtat när de går runt i huset och jamar och man vet att de letar efter dem.
Publicerad i:  Foto - Djur, Vardag             |  KOMMENTERA HÄR

2015  Augusti, September,

2014  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober,

2013  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober, November, December

2012  Juni, Augusti, September, Oktober, November, December


Follow


Matbloggstoppen
        Follow on Bloglovin