Fullt ös medvetslös
Publicerat den 

//Lite bilder från dagen// 
 
Dagen har varit underbar men nu är jag helt slut! Efter ca 6 timmars skidåkande, lite shopping, massa sol och lite mat i magen är jag nu på väg att slockna här i soffan.. puh, vilken dag!
Publicerad i:  Träning, Vardag             |  KOMMENTERA HÄR

Laddar om
Publicerat den 

 
Inne för lunch nu och laddar om inför andra halvlek i backen. Både backarna och vädret är helt underbart och jag bara njuter! Denna veckan har börjat på bästa möjliga sätt.
Publicerad i:  Foto - Natur, Träning, Vardag             |  KOMMENTERA HÄR

Första kvällen i Sälen
Publicerat den 

 
Efter en promenad och en stund i bastun sitter jag här i soffan och kollar på mästarnas mästare, till det äter vi lite ost och kex och andra gottigheter. Det är så himla skönt att vi är framme och att allt är upppackat och klart. Jag trivs verkligen här, det är så lugnt och avslappnande att komma iväg från allt. Denna veckan är verkligen välbehövlig kan jag meddela.
 
Förövrigt så längtar jag verkligen till onsdag för då kommer äntligen Niklas. Åh vad jag saknar honom! Vi har inte träffats på nästan två veckor.. För oss som träffas nästan varje helg och vissa vardagar så är två veckor ganska lång tid. Men jag tror ändå det var bra för jag tror att man behöver få sakna varandra lite emellanåt för att förstå hur mycket man faktiskt behöver och älskar varandra. Håller ni med mig?
Publicerad i:  Foto - Övrigt, Vardag             |  KOMMENTERA HÄR

2015  Augusti, September,

2014  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober,

2013  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober, November, December

2012  Juni, Augusti, September, Oktober, November, December


Follow


Matbloggstoppen
        Follow on Bloglovin