Med hälsning från Sparreviken
Publicerat den 

Lite snapshots från lägret.
 
Nu ligger jag här i tältet och chillar lite efter frukosten. Det blev min vanliga skål med havregrynsgröt och banan, mums.
 
Vädret här har varit helt underbart! Klarblå himmel med strålande sol och sönderbrända ben. Jag har gått i shorts nästan hela tiden vilket har varit hur skönt som helst! Dock har jag lyckats få en hemsk bränna efter mina trekvartsbyxor under den lilla tiden jag har haft på mig dem..  Inte alls vackert. Men förövrigt är det jättebra här! 
 
Men nu måste jag skynda mig lite för snart är det morgonsamling. Tack och hej!
Publicerad i:  Vardag             |  KOMMENTERA HÄR

Mina hårförlägningar
Publicerat den 

 
Som ni kanske har märkt har jag äntligen skaffat hårförlägningar som jag pratat om så länge nu. Jag är verkligen supernöjd!! När jag beställde dem var jag lite nervös över färgen men vi körde en chansning och det kunde verkligen inte bli bättre, det passar perfekt. Och som ni kanske fattat nu då så använder jag clip-ons och dem kommer från Remy. Färgen heter sandblond och förlägningarna är 56 cm vilket jag tyckte kändes väldigt lagom.
Publicerad i:  Vardag             |  KOMMENTERA HÄR

Min helg - del 1
Publicerat den 

 
 
I fredags förmiddag var jag och mamma en tur i Alingsås för lite mys på stan tillsammans med shopping och lite andra ärenden. Alingsås är en så himla mysig stad, älskar den!! Jag tyckte också det var väldigt roligt att bara jag och mamma åkte iväg själva på äventyr, det borde vi verkligen göra oftare.
 
Då jag hade en lektion kl. 12-14 var tanken att vi skulle åka till Borås lagom till dess men tyvärr blev det inte så.. Det var något fel på bilen så vi fick istället stanna och vänta på hjälp. Det tog inte så lång tid men vi hann tyvärr inte tillbaka till skolan i tid. Men bortsett från det var det en riktigt bra dag!
Publicerad i:  Foto - Mat, Vardag             |  KOMMENTERA HÄR

2015  Augusti, September,

2014  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober,

2013  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober, November, December

2012  Juni, Augusti, September, Oktober, November, December


Follow


Matbloggstoppen
        Follow on Bloglovin