All studiemotivation är så gott som bortblåst!
Publicerat den 

 
Morgonens träning kändes bra, det blev ett konditionspass på ca 45 min. Det var inget speciellt kanske men lite lagom sådär.. Bara att jag kommer iväg till gymmet gör mig nöjd just nu!
 
Jag skulle vilja satsa mer på träningen nu, lägga i en högre växel liksom, men orken räcker inte riktigt till. Det är alldeles för mycket i skolan nu och dagarna bara rinner iväg i samma takt som stressen och pressen ökar. Jag måste verkligen se upp med det där dock.. Stressen asså. Jag har alldeles för lätt för att stressa upp mig, speciellt när det kommer till skolan då jag har väldigt höga krav på mig själv. Det är jag mycket väl medveten om men det är så svårt, nästan omöjligt, att bara tänka om helt och släppa mina krav. Det är något jag får jobba på lite! Visst, det är bra att ha höga krav på sig själv och mål att sträva mot men det finns gränser.. För min del funkar det inte så bra tillsammans med mina mage.
 
Och vet ni vad det värsta är? Det fungerar liksom som en ond cirkel: att jag har för höga krav orsakar ofta stress vilket i sin tur gör att jag mår dåligt och även sätter igång mina magproblem vilket ofta resulterar i att jag missar flera skoldagar --> ännu mer stress och även sämre betyg vilket i sin tur får mig att må dåligt och så fortsätter det..
Blä säger jag bara! Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, mitt mål just nu är bara att ta mig igenom dessa sista veckorna och hoppas på det bästa. All studiemotivation är så gott som bortblåst!
 
Någon som känner likadant?
 
                                                                                                                                                                                                            
 
Detta är ett av de sista inläggen denna veckan.. Imorgon ska jag till Stockholm med klassen över dagen och kommer troligen inte ha någon tid över till att blogga och sen på torsdag åker jag iväg på scoutläger. Jag är tillbaka igen på söndag (troligen måndag här på bloggen för jag lär vara heelt slut)! Men jag har tänkt att göra några tidsinställda inlägg åtminstone så det inte är helt dött här på bloggen, så håll utkik!
 
Hoppas ni har en superbra vecka för det ska jag ha åtminstone! Så hörs vi! 
Puss&kram skumbanan
Publicerad i:  Träning, Vardag, träning&kost             |  KOMMENTERA HÄR

Liknande inlägg

Johanna - Träning, Hälsa & Vardag
2014-05-27 @ 23:13:24  · URL: http://johannamariakallgren.blogg.se

Vet hur det är med den där onda cirkeln. Är precis likadant för mig! Nu har min mage äntligen varit lugn i tre hela dagar och det känns typ som en fest!
Det är hemskt hur mycket saker och ting kan påverka magen och hur allt kan bli ett enda kaos..
Hoppas det blir bättre för dig snart! Inte många dagar kvar till lite ledighet för dig och då får du passa på att ta det lugnt. Kram på dig <3Johanna - Träning, Hälsa & Vardag
2014-05-27 @ 23:13:32  · URL: http://johannamariakallgren.blogg.se

Vet hur det är med den där onda cirkeln. Är precis likadant för mig! Nu har min mage äntligen varit lugn i tre hela dagar och det känns typ som en fest!
Det är hemskt hur mycket saker och ting kan påverka magen och hur allt kan bli ett enda kaos..
Hoppas det blir bättre för dig snart! Inte många dagar kvar till lite ledighet för dig och då får du passa på att ta det lugnt. Kram på dig <3

Svar: Förstår dig precis!!Tack detsamma! Äntligen ser man ett ljus i slutet på tunneln..
KRAM<3
Anna Darner - Foto,träning&designJulia
2014-05-28 @ 13:54:29  · URL: http://juliaoflund.se

Känner precis likadant, höga krav kan verkligen sätta igång onda cirklar som kommer tillbaka och biter en i svansen.

Det gäller ofta bara att ta djupa andetag och sätta sig med det man måste göra och ha inställningen att det får ta den tid det tar!

Svar: Ja eller hur! Nu ser jag åtminstone ett ljus i slutet på tunneln! :)
Anna Darner - Foto,träning&design


NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR


2015  Augusti, September,

2014  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober,

2013  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober, November, December

2012  Juni, Augusti, September, Oktober, November, December


Follow


Matbloggstoppen
        Follow on Bloglovin