Dagens styrkepass & tankar om mat
Publicerat den 

 
Nu ligger jag i min säng helt slut efter denna dagen..
Som träning idag blev det ett rejält styrkepass med fokus på benen. Jag är rätt trött och mör nu kan jag säga!! Men det kändes riktigt bra på gymmet idag, förutom att jag irrade runt som en yr höna vill säga. Haha, jag har inte riktigt lärt mig vart alla maskinerna är någonstans än på just det gymmet (jag gymmar ju på Nordic Wellness vilket finns i både Ulricehamn och flera i Borås) så jag fick springa runt och leta lite. Men det löste sig till slut!
Som avslutning följde jag Johannas exempel och körde 10 min PW i högsta lutning. Hallelujah kände jag bara när klockan slog 10.00, shit va jobbigt!! Men så himla go känsla efteråt! 
 
Jag har också idag hunnit knåpa ihop en beställning av en bloggdesign till Elina. Hennes blogg och bloggdesignen hittar ni här! Förövrigt så har jag nästan bara ätit och slappat hela dagen + ett varmt och skönt bad som avslutning nu på kvällskvisten. Allt som allt har detta varit en bra dag!
 
Btw, det där med att äta.. Jag har gått från ingen matlust alls till att vara hungrig i princip heeela tiden. Jag har nästan konstant det där suget efter att få tugga på någonting och det gör mig lite smått galen. Gah. Speciellt nu när jag vill gå ner de där sista kilona (1,5kg kvar!!) så är det lite extra frustrerande och jobbigt att hålla matrutinerna i schack. 
Har ni någon aning om vad det kan bero på? Snälla hjälp mig! Jag har funderat om det kan bero på att jag äter för lite vid huvudmåltiderna på dagen men det tror jag inte.. Kan jag ha brist på någonting? I så fall vad?
Publicerad i:  Mat, Träning, Vardag, träning&kost             |  KOMMENTERA HÄR

Liknande inlägg

Gym Råttan
2014-05-21 @ 01:07:29

Drick mycket vatten, ett tips är att ha med sig flaska med vatten, lite över allt. Vatten är även bra mot ''hunger känslan''

Svar: Åh, tack så jättemycket för tipset! Det ska jag verkligen testa!!
Anna Darner - Foto,träning&designJohanna - Träning, Hälsa & Vardag
2014-05-21 @ 02:11:00  · URL: http://johannamariakallgren.blogg.se

Nämen åh :D ja den där PWn i lutning är inte att leka med i slutet, haha!!
Jag har också blivit sjukt hungrig igen, typ hela tiden! Så när jag känner den där hungern så provar jag först med att dricka vatten (eller funlight, because I'm lovin' it!!) och om inte det hjälper så gör jag en proteinshake. De brukar mätta rätt bra efter en måltid :)

Svar: Verkligen inte!! Sjuuukt jobbigt, rätt mör i benen idag kan jag säga!Jaha okej! Tack så jättemycket för tipsen! :D Jag ska åtminstone försöka dricka mer vatten, för ska jag vara ärlig är jag lite dålig på det där.. hehe.
Anna Darner - Foto,träning&designJennie studerar i Los Angeles
2014-05-21 @ 03:34:10  · URL: http://jsjolin.blogg.se

härlig bild :D

Svar: TACK! :D
Anna Darner - Foto,träning&designJ
2014-05-21 @ 17:00:52

Förstår precis vad du menar med att man jämt är småhungrig haha, jag är likadan. Har spelat basket på väldigt hög nivå i mer än 6 år nu och min PT säger att man blir hungrig för att ju mer man tränar desto mer energi går åt. När man bygger muskler går mycket utav energin sedan åt till att reparera och upprätthålla musklernas kvalité. Så det behöver inte vara något konstigt alls, utan en helt vanlig reaktion från kroppen. Jag brukar ta och käka en extra frukt eller liknande när jag känner att det kan bli en sådan dag. Det kanske funkar för dig med?
Jättefin blogg btw, kram :)

Svar: Haha ja det är så jobbigt!Jo, det låter ju logiskt! Jag antar att man bara får acceptera det då :)
Tack för tipset, det ska jag prova!

Åh tack!!
KRAM
Anna Darner - Foto,träning&design


NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR


2015  Augusti, September,

2014  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober,

2013  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober, November, December

2012  Juni, Augusti, September, Oktober, November, December


Follow


Matbloggstoppen
        Follow on Bloglovin