Förra helgen
Publicerat den 

Jag har varit väldigt frånvarande från bloggvärlden den senaste veckan men jag har verkligen haft fullt upp! Hela denna veckan har vi jobbat inför föreställningen, varje dag 8-17 så all tid och kraft har gått åt till det. När jag väl kommit hem så har jag nästan bara hunnit äta och sova så bloggen har inte varit prio ett då som ni kanske förstår!
 
Men eftersom det varit så tyst här på min lilla blogg det senaste så tänkte jag uppdatera er om vad som hänt det senaste, allra först om vad som hände förra helgen! Då var vi ett gäng som åkte på roadtrip till Linköping för att fira Niklas 20-årsdag. Det var iof väldigt längesen (februari) men han fick inte sin present förrän nu, vi ville nämligen vänta på lite varmare väder. Han skulle nämligen få köra rally! Bilnörd som han är...
 
Niklas fick köra rallybil (grupp E) på ett ställe som heter Torpa Gård. Han fick både köra med en erfaren instruktör och sedan själv! Fullt fart!
 
Nöjdare kille får man leta efter!
 
Och här har ni hela gänget! ..Nästan iallafall. Den enda som saknas är mästerfotografen Daniel själv och rallyföraren såklart.
 
Efter att ha kört klart och även åkt med instruktören en sväng när han körde sin bil (grupp H) så tog Niklas nöjt emot sitt diplom och en medalj. Han verkade väldigt nöjd över sin present trots att han var så nervös innan.
 
Därefter begav vi oss direkt till närmsta pizzeria då alla var vrålhungriga! För min del blev det en kebabpizza som jag inte kunde äta haha.. Vet ni varför? För kebabsåsen var full med chili, helt rosa ju = inte bra för min mage med andra ord. När alla var mätta och belåtna åkte vi sedan vidare till ett äventyrsbad där vi tjejer för det mesta chillade i bastun eller någon av alla bubbelpoolerna. Därefter var vi alla ganska nöjda med dagen och efter ett litet stopp på Ica Maxi började vi resan hemåt. 
 
Vi var hemma igen vid kl. 21 och vi åkte ju typ kl. 7 på morgonen så det blev en riktigt lång dag.. men det var väldigt roligt! Vi var ett gött gäng och det gör väldigt mycket! Och det är alltid så roligt med såna här roadtrips tycker jag, lite äventyr liksom. Det ska det bli mycket av i sommar kan jag lova!!
 
Vad har ni gjort den senaste veckan då?
Publicerad i:  Vardag             |  KOMMENTERA HÄR

Liknande inlägg
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR


2015  Augusti, September,

2014  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober,

2013  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober, November, December

2012  Juni, Augusti, September, Oktober, November, December


Follow


Matbloggstoppen
        Follow on Bloglovin