I jakt på objektiv
Publicerat den 

 
Åh, det kryper verkligen i fingrarna på mig hela tiden! Jag vill bara ut och fota! Sedan jag var på Emma Svenssons (aka RockfotoEmma) föreläsning på Abecita har jag varit superinspirerad och kreativiteten har bara flödat.
 
Bilderna ovan är tagna av mig men med Fannys kamera och det är sedan jag provade att fota med hennes objektiv som jag själv blivit sugen på att köpa ett nytt. Det lutar åt ett Nikkor AF-S 50mm f/1.4. För mitt objektiv som jag använder nu är ett Nikkor AF-S 18-105mm f/3.5 som är bra till mycket men jag skulle vilja ha ett objektiv med större bländare! Det blir ju så mycket finare när man fotar porträtt och sånt då tycker jag och det är precis det jag är ute efter.
 
Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska köpa ett nytt objektiv nu dock eller om jag ska vänta lite.. Det objektivet jag vill ha kostar ca 3200kr så det är ju inte så farligt, men ändå. Vad tycker ni? Är det värt det?
Hör gärna av er om det är så att ni äger ett sånt objektiv och berätta vad ni tycker. Det vore verkligen uppskattat av en Anna med beslutsångest! PUSS
Publicerad i:  Foto - Porträtt, Vardag             |  KOMMENTERA HÄR

Liknande inlägg

Maja Helmersson
2014-10-02 @ 20:37:25  · URL: http://majaahelmersson.blogg.se/

Kika gärna in på min kanal om bloggdesign :)
https://www.youtube.com/channel/UCG3B7D046mPiTtzryBfrWGAsanna hyvärinen
2014-10-03 @ 13:38:44  · URL: http://fashionjoint.se/

Hej,
Jag är med i en tävling Loreal håller, där priset är min dröm! Att få titeln Loreal Paris Trendsetter 2015, man får göra allt som har med mode att göra allt ifrån att åka på modeevent och chansen att träffa stora kändisar inom mode. Det skulle göra min dag om du ville lägga en röst på mig om du gillar mitt bidrag! http://lorealparis.se/all-about-style/3412/ Tack på förhand, kramar Sanna! / Www.fashionjoint.se


NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR


2015  Augusti, September,

2014  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober,

2013  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober, November, December

2012  Juni, Augusti, September, Oktober, November, December


Follow


Matbloggstoppen
        Follow on Bloglovin