Styrketräning och frågor om detox
Publicerat den 

 
Direkt efter skolan drog jag och Fannisen till gymmet! Det blev styrkeövningar med fokus på rumpa och lår och jag är rätt mör i benen nu måste jag medge.. Några övningar som vi gjorde var höftlyft, fällkniven, olika varianter av squats, utfall m.m. Sedan avslutade jag med högsta lut på löpbandet i 10 min. Det var ett rikitigt gött pass helt enkelt!
 
Det här med träningen flyter på riktigt bra nu! Jag har hittat tillbaka till bättre rutiner igen och tycker det är riktigt roligt. Just styrketräning är något som jag fastnat för mer nu det sista så det har jag tränat ganska intensivt och jag börjar faktiskt märka av en förändring! Jag vet, jag har inte styrketränat så länge men jag tycker ändå att jag märker skillnad, mest på magen. Dock tar det nog ett tag till innan det syns på utsidan men jag kämpar vidare!!
 
Förövrigt så har jag också slutat helt med socker (nästan iaf) och då menar jag inget vitt bröd, ketchup, inga sötade yoghurtar osv. Dock är det inte helt lätt i alla lägen så jag har fått ge efter ibland även om jag inte velat.. Men förövrigt går det bra, inga större svårigheter. Mitt mål med det hela är att se hur det påverkar mig och om jag märker någon större skillnad. Jag har också tänkt att testa på detox så småningom och då tänkte jag köra en liten testomgång utan socker först.
 
Har ni testat detox någon gång? Fördelar och nackdelar? Märkte ni någon skillnad? Skriv gärna en liten kommentar och berätta lite mer! Det vore väldigt uppskattat för jag är väldigt nyfiken men tvekar.
PUSS
Publicerad i:  Träning, Vardag, träning&kost             |  KOMMENTERA HÄR

Liknande inlägg
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR


2015  Augusti, September,

2014  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober,

2013  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober, November, December

2012  Juni, Augusti, September, Oktober, November, December


Follow


Matbloggstoppen
        Follow on Bloglovin