#Healthy
Publicerat den 

 
Andra dagen av utmaningen och jag är så peppad!
Jag längtar redan tillbaka till gymmet, men tyvärr måste jag vänta tills imorgon haha. Det blev ett styrkepass på Nordic med PT-Fanny och jag är helt död nu, så gött!! Älskar den känslan! Hon hade massa bra övningar som var både roliga och tuffa och man kände verkligen efteråt att det gav resultat. Jag kunde typ inte ens gå ner för trappan ner till omklädningsrummen utan att benen gav vika, så trött var jag. Tänk bara vilken träningsvärk jag kommer ha imorrn?!
 
Efter träning följde jag med Fanny när hon klippte sig och sedan gick vi in en sväng på JC innan bussen gick. Jag hitttade ett par supersnygga boyfriend-jeans som kommer få pryda min ben mycket framöver! Så drömgoa verkligen, och precis såna jag letade efter också! Shit, vilken bra dag!
Publicerad i:  Vardag             |  KOMMENTERA HÄR

Långpromenad med ovtjarkan
Publicerat den 

 
Min lediga dag och långhelg avslutades med en promenad med pappa och den här lilla björnen. Brrr, vad kallt det var!! Riktigt sånt där ruggigt höstväder. Och med det inleddes också mitt nyttiga och hälsosamma liv igen, mer träning och inga sötsaker är det som gäller! Nu är pappa med på vadslagningen också vilket är extra kul, men också dubbelt så dyrt om jag klantar mig haha.. Det kommer svida i plånboken så det är bäst att jag sköter mig!!
Ni kan läsa mer om utmaningen här.
Publicerad i:  Vardag             |  KOMMENTERA HÄR

Fruktbollar kokos
Publicerat den 

 
"Våra bollar är ett perfekt mellanmål att ha med i väskan när energiförråden behöver fyllas på. Det händiga 3-packet gör att du kan äta direkt, spara eller dela med en kompis." - Risenta
 
Här kommer ett tips till alla er som söker efter ett nyttigt mellanmål/snack: Risentas fruktbollar!
Dessa fruktbollar som ni ser ovan testade jag häromdagen och de var förvånandsvärt goda faktiskt! Jag måste erkänna att jag var skeptisk först.. Alla som känner mig vet ju att jag är ganska kräsen när det kommer till det mat, men som tur var blev jag positivt överraskad!
 
De innehåller endast dadlar och kokos och är därför perfekta som mellanmål för min del som inte tål gluten. Då jag inte heller äter sötsaker är det inte alltid lätt att hitta något ätbart när man t.ex. har en lång dag i skolan och därför blev jag så glad när jag såg dessa i affären. Risentas fruktbollar finns också i andra smaker som t.ex tropisk då de istället innehåller ananas, mango, äpple och mullbär. Ni kan läsa mer om dem här.
Publicerad i:  Tips - träning&kost, Vardag             |  KOMMENTERA HÄR

2015  Augusti, September,

2014  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober,

2013  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober, November, December

2012  Juni, Augusti, September, Oktober, November, December


Follow


Matbloggstoppen
        Follow on Bloglovin