3 program när du redigerar bilder
Publicerat den 

Här kommer lite tips till er som vill redigera era bilder snabbt och enkelt och inte har lust att lägga en massa pengar på redigeringsprogram som t.ex. Photoshop. Nedanför kan ni läsa om lite appar som ni enkelt och gratis kan ladda ner via Windows Store eller App Store!
 
 
PIXLR
Denna appen har jag även på min iPhone och den är en favorit hos mig iallafall. Det stora plusset är alla fina effekter! Förutom det så har de en mängd andra funktioner och vissa är bättre och andra sämre helt enkelt. Basic-grejerna så som exponering, kontrast, vitbalans osv är tyvärr ganska dåligt utformat.. Det funkar ju men jag föredrar att använda andra program/appar för just den biten. Men Pixlr är ju gratis och har så mycket bra att erbjuda också så den kan jag helt klart rekommendera både till era mobiler och datorer!
 
 
 
ADOBE PHOTOSHOP EXPRESS
Får jag välja redigerar jag helst i Photoshop CS6, men jag har tyvärr inte kvar det längre... Men när jag kikade runt i Windows Store hittade jag denna, Adobe Photoshop Express och tänkte "Den måste jag ju testa!".
 
Det är en väldigt lätt variant och självklart inte i närheten av varken CS eller Elements men den är ju faktiskt också gratis! Den är väldigt enkel att använda och man får ett väldigt fint resultat. Det finns inte direkt en upsjö av olika effekter och funktioner men det finns det man behöver! Du kan enkelt ändra exponering och andra justeringar inom ljus och färg. Dock klarar varken denna eller Pixlr av RAW-format vilket jag tycker är väldigt synd.
 
 
 
PHOTOTASTIC COLLAGE
Till sist ville jag tipsa om denna appen som passar lite extra bra till er som bloggar. Det är en väldigt bra app när det kommer till att göra collage! Jag tycker själv det är smidigt om jag vill lägga upp väldigt många bilder i ett inlägg men inte vill att det ska bli hur långt som helst. I Phototastic Collage kan du välja olika upplägg och antal bilder och även justera bredden osv.
 
Jag hoppas verkligen att det är någon som har nytta av dessa tipsen. Ni får jättegärna också slänga in en kommentar om ni vet någon annan app/program som ni tycker om som jag borde prova!
Publicerad i:  Tips - Övrigt, Vardag             |  KOMMENTERA HÄR

Liknande inlägg
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR


2015  Augusti, September,

2014  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober,

2013  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, September, Oktober, November, December

2012  Juni, Augusti, September, Oktober, November, December


Follow


Matbloggstoppen
        Follow on Bloglovin