Smoothie till en sjukling
Publicerat den 

 
Dagens frukost/lunch: hallon- & banansmoothie.
 
Usch för denna dagen!
Först vaknade jag av att alarmet ringde halv 6, gick upp men kände mig helkonstig.. Självklart hade varken febern släppt och inte magontet eller huvudvärken heller. Gah. Så jag stoppade i mig en treo och sen var det bara att gå och lägga sig igen! Efter det vaknade jag inte förrän 12. Jag gick upp, duschade och satte mig sedan här vid datorn där jag har fastnat.
 
Frukosten fick jag inte i mig förrän typ halv tre.. Eller ja, vi kanske ska kalla det lunch då. Jag kan inte säga att jag är så sugen på att äta alls när min mage är såhär. Så även om jag gjorde ett stort glas med smoothie blev det bara några små skedar sen fick den åka in i kylskåpet istället.
 
Just nu är jag väldigt trött och tjurig med för den delen så att gå och lägga mig igen känns som en bra idé. Dock har jag egentligen supermycket att göra nu eftersom jag missade skolan både idag och delvis igår så jag borde nog sätta mig och plugga istället.. Vi får se om jag orkar det lite senare istället.
Publicerad i:  Allmänt             |  KOMMENTERA HÄR

Bloggtips - träning, kost & hälsa
Publicerat den 

 
Johanna Maria Källgren - en blogg om träning, hälsa & vardag.
Jag tänkte tipsa er om en av mina favoritbloggar just nu, Johannas blogg! Johanna är en härlig tjej med ett stort intresse för träning och kost. På bloggen skriver hon om sina träningspass och sina framgångar där men även om härliga recept och mumsiga snacks och mellan allt det där klämmer hon in lite vardag och annat mellan himmel och jord.
 
Anledningen till att jag gillar Johannas blogg är att den inspirerar! Även hon har gjort en fantastisk resa där hon förvandlat fett till muskler då hon för ca 3 år sedan fick nog. Jag känner verkligen igen mig när hon visar bilder från ca 3 år sedan då vi hade ganska lika kroppsbyggnad och känner hopp när jag ser hennes förvandling - om hon kan så kan jag med!
 
OBS! Jag måste varna er dock för att läsa hennes blogg när ni är hungriga - man blir galen av alla mumsiga matbilder! Hon har massa bra tips och recept om allt från nyttiga snacks till underbara frukostar.
 
Så klicka er in på hennes blogg vettja! Ni, precis som jag kommer inte ångra er!
Publicerad i:  Allmänt             |  KOMMENTERA HÄR

ISADORA SUGAR NAILS
Publicerat den 

 
Ett nytt lack i samlingen! Isadora Sugar Crush 134 Bon Bon.  Det passar perfekt nu till våren och sommaren när man blir lite brunbränd!
Publicerad i:  Allmänt             |  KOMMENTERA HÄR