Permalink Kategori: Allmänt, Design, Målningar;

Black weekend

 
I fredags var det Black Friday. Jag är hemma igen förresten. Kom hem från Portugal förra veckan men min pojkvän är kvar där och kommer inte hem förrän om en vecka. Han jobbar för tillfället i en tatueringsstudio som ligger i Carvoeiro. Det känns riktigt tungt att vara utan honom, varenda gång.. Men jag tror att det är nyttigt ibland också. Att få sakna varandra.. Jag behövde bara kliva ur planet förra veckan här i Sverige för att direkt känna mig deppig, orkeslös och ensam. Ledsen att jag är negativ. Men jag kan inte hjälpa det. Den här årstiden med detta eviga jäkla mörker. Jag klarar inte av det. Jag blir så påverkad av det här klimatet, mer än vad jag vill tro många gånger. Jag har försökt i så många år att acceptera detta nordiska klimat och den Svenska livsstilen. Försökt att "bara följa med". Men jag vet inte.. Jag tror jag är börjar bli mer och mer redo att låta mina vingar ta mig till varmare breddgrader. Vad tycker ni om den här årstiden?
 
Men tillbaka till Black Friday! Det är Black Weekend i min shop och jag har skapat en ny kategori som heter just detta där jag valt ut några produkter som jag reducerat priset på. Gäller fram till midnatt inatt 29/11. Passa på att shoppa lite juleklappar :)
 
Jag ska precis sätta mig ner här på mitt vardagsrumsgolv/atelje´/kontor och packa helgens alla beställningar vilket har blivit många, jag misstänker att det måste vara julförsäljningen som dragit igång.. Jag är så otroligt tacksam, så lycklig och så glad att jag efter så kort tid lyckats dra mig runt med min konst. Jag hade absolut inga förväntningar alls och tänkte att jag kanske måste skaffa ett jobb vid sidan om i början för att överleva ekonomiskt. Men det har gått jättebra hittils och jag är så djupt tacksam för det. Men jag är också medveten om att det helt plötsligt kan ta stopp.. som konstnär vet jag inte om jag (än) vågar lita på att alltid sälja så att jag åtminstånde har mat på bordet. Det är inget jag tar för givet utan jag blir lika förvånad och överlycklig varje gång någon väljer att köpa min konst. Jag behöver inte mycket, bara så jag klarar mig. Det viktigaste är att jag får må bra, känna mig lycklig och göra det jag älskar att göra. Det hoppas jag så innerligt att alla får uppleva.
 
Den här månaden har jag sålt 5 originalmålningar, något jag aldrig i hela mitt liv trodde. Jag började måla för bara ett år sen och har redan sålt 12 av dem och har bara två kvar till försäljning. Jag vill absolut inte hävda mig på något sätt, jag känner mig bara så otroligt stolt över mig själv som har lyckats vara så produktiv och utvecklats så enormt både som människa och som konstnär, trots att jag gått igenom ett helvete de senaste åren. Att få bekräftelse i gengäld genom att männsikor vill ha min konst på sina väggar där hemma, den lyckan är obeskrivlig. Det finns bara en sak att säga, TACK! ♥
 
Nu måste jag verkligen sätta fart här, hoppas ni har en helt underbar 1:a advent! Kram på er!
 
BLACK WEEKEND → www.artbykandee.com
Kommentarer:

Test123:

Skriven:

bjwrbghjlberhgjl
rewnjgbrehlwjgblw
erjwg ohreijgijrehjkgnjrwebhgvw4ugvtuh34vg
egilwejrbghjlbw

//Anna


Darner:

Skriven:

bfhjkeqwbhfjlbq3rhlfvhq3vrfgh3
ng43hjbghu3brhlvg23o
bhjg34bhigb3hi1blhilblhif
jh4qihgbhu34bl

Kommentera här: