Permalink Kategori: Allmänt

Livets berg och dalbana

 
"Pursuit" målninng i akryl på 40x50cm. Originalet säljes i min SHOP. Välkomna!

Vet inte vart jag ska börja.. eller om jag ens ska "börja" utan bara köra på som vanligt. Har haft ett helvete hela hösten och vintern, men jag är för privat för att dela med mig om vad som händer och jag är fortfarande rädd för att öppna mig för så många tusentals människor. Rädd för att bli dömd samtidigt hatar jag att vara rädd för allt. Jag kommer inte att öppna mig just nu, jag är inte redo och vet inte om jag någonsin kommer att vara det eller om jag nånsin kommer att vara den som delar med mig av allt som händer i mitt liv här. Ibland känns det däremot som att det är just det där personliga, privata som gör en blogg intressant och värd att läsa många gånger.

Livet är verkligen en berg och dalbana, det går upp och ner.. Men för varje motgång så växer man sig starkare och starkare. Och mitt favorituttryck "MAN LÄR SÅ LÄNGE MAN LEVER" följer mig för varje dag. Motgångar är erfarenheter. Erfarenheter som man tar med sig vidare i livet och gör en till en bättre människa. Allt håller på att lösa sig nu och jag önskar innerligt och av hela mitt hjärta att 2016 blir ett år av glädje, styrka, mod, visdom och en massa massa massa kärlek. Och värme.
 
Jag hoppas också från djupet av mitt hjärta att ni haft en alldeles underbar jul och nyår och att detta år kommer att bli ett fantastiskt år för er. Kom ihåg att följa dina drömmar, att gå din egen väg och finna din glädje här i livet ♥ Kärlek till er!
Kommentera här: